abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

30 juli 2004

Pocket PC met GPS bij AutoCAD 2005

Klik hier voor meer informatie over AutoCAD 2005.

Afbeelding vergroten Het wordt steeds moeilijker om te verdwalen in de Benelux! Ook IDEOMA helpt u om de juiste routes te vinden, want bij aanschaf van AutoCAD 2005 kunt u voor slechts € 265,-- de Acer N30 PDA met Route 66 navigatie meebestellen. De Acer N30 is een compacte Pocket PC met de mobiele versies van MS Windows, Outlook, Word en Excel. Met ActiveSync en de USB-, infrarood- of BlueTooth-verbinding kunt u uw documenten, afspraken en contactpersonen synchroniseren met uw PC thuis of op het werk. Die verbindingen kunt u ook gebruiken om bijv. in combinatie met uw mobiele telefoon te surfen over het internet. Maar ook voor uw plezier heeft u deze pocket PC op zak: spelletjes, muziek luisteren, filmpjes en foto's bekijken. Het kan allemaal met deze PDA!

De Acer N30 is een kleine krachtpatser met zijn 266 Mhz processor, 64 Mb intern geheugen, 3.5" super heldere transflectieve TFT LCD-scherm met 65.536 kleuren en een resolutie van 240 x 320 pixels. Maar om het pakket helemaal compleet te maken krijgt u er ook nog eens een 128 Mb Secure Digital geheugenkaart bij en de GPS-toepassing Route 66 met de kaart van de gehele Benelux! Voor de meest gedetaileerde specificaties en de winkelwaarde van dit "draadloze juweeltje", klik hier.

Deze actie loopt tot 15 oktober 2004.


In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv