abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over InnoCielo View.

InnoCielo View

InnoCielo View is een zelfstandig programma voor het bekijken van bestanden, waaronder CAD-bestanden van AutoCAD, MicroStation en Solid Works. De meerwaarde zit vooral in het hebben van één programma dat allerlei bestanden kan weergeven, van Word en Excel tot dbf en CAD. Het is weliswaar de tendens dat Windows het steeds meer zelf kan, maar toch behoudt dit programma zijn waarde. Vooral als je kijkt naar het vergelijken van twee CAD-bestanden. Dat maakt het programma heel bruikbaar voor een AutoCAD-tekenaar. De twee te vergelijken tekeningen worden naast elkaar getoond en in een derde venster ziet u de verschillen in rood of groen en het identieke in geel. Omdat bij het inzoomen alledrie de schermen gelijk blijven lopen kunt u erg snel zien wat er precies anders is.

Klik om de afbeelding te vergroten

Nieuws over InnoCielo View.

Voor informatie over eerdere versies klik hier.

InnoCielo View 2008
30/3/09 Het gekke is dat deze opvolger van AutoManager View alleen bij het opstarten "InnoCielo View" heet. De help praat nog steeds over AutoManager View en over Cyco Software en heeft een copyright van 2006. Oude wijn in een dun nieuw zakje? Staat de ontwikkeling stil misschien? Het zou jammer zijn, want het blijft een erg handige tool voor het vergelijken van twee CAD-tekeningen. U kunt twee dwg-bestanden vergelijken, maar ook bijv. een bak- met een dwg-bestand. Jammer alleen, dat de nieuwere dgn-bestanden niet goed (er wordt slechts een grof rasterplaatje weergegeven) worden ondersteund! Jammer ook, dat je niet kan zoomen en pannen zoals in AutoCAD m.b.v. het muiswieltje. We hopen dat InnoCielo zijn naam "Inno" snel gaat waarmaken met nieuwe innovaties in deze handige oude Viewer.

Cyco voortaan Blauwe Lucht
16/4/07 Cyco Software, de makers van AutoManager View, TeamWork en Meridian, gaat verder onder de mooie nieuwe naam "BlueCielo ECM Solutions". Als reden wordt opgegeven dat deze naam de ambitie beter weergeeft: het wegnemen van de grenzen tussen mensen en afdelingen die verschillende talen spreken. ECM staat voor Engineering Content Management, een term die in de wandelgangen ook wel gewoon documentenbeheer wordt genoemd. AutoManager View, TeamWork en Meridian heten voortaan InnoCielo View, InniCielo TeamWork en InnoCielo Meridian. Met het voorvoegsel "Inno" wil men het innovatieve karakter van de software onderstrepen.

Meer informatie op www.bluecieloecm.com.

AutoManager View 4
20/8/03 AutoManager View, misschien wel de ultieme viewer, is eindelijk toe aan release 4. Deze nieuwe release heeft weer aardig wat verbeteringen meegekregen. Zo is bijvoorbeeld het toch al niet geringe aantal ondersteunde bestandsformaten nog verder uitgebreid. De bestandsformaten van AutoCAD 2004 worden nu ook ondersteund, als ook die van Word 2002, Excel 2002, PowerPoint 2002 en Outlook 2002.

Nog enkele voorbeelden van de nieuwe mogelijkheden in versie 4:
  • Voorbeeldweergave van SolidWorks 2001 Plus bestanden.
  • Ondersteuning voor het bekijken van AutoCAD 2004 fonts, lijntypen en maatvoeringen.
  • Verbeterde mogelijkheden voor het bekijken en printen van AutoCAD 2004 DWF bestanden.
  • Verbeterde mogelijkheden voor het bekijken van DXF bestanden.
  • Een snellere tekening-vergelijk-functie.
  • rasterviewer herkent meer bestandsvariaties.

Voor een overzicht van de ondersteunde bestandsformaten, klik hier.

AutoManager View 4 is in diverse vormen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een stand-alone versie, maar ook zijn er netwerkversies en updates vanaf vorige versies verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv