abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over AutoTURN.


Meer over AutoTURN
7/4/08 Voor het laatste nieuws over AutoTURN, verwijzen wij u naar de website van de fabrikant, Transoft Solutions.


IDEOMA stapt over op PathPlanner Roads
12/3/08 Om diverse redenen zijn wij overgestapt op andere software: PathPlanner Roads
Onderstaande informatie wordt niet meer aangevuld. Bestaande AutoTURN-gebruikers kunnen altijd bij ons terecht voor vragen of aanvullende opleiding.


AutoTURN voor AutoCAD 2008
2/5/07 AutoTURN is getest en vrijgegeven voor AutoCAD 2008 en de verticale varianten AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Architecture. Bestaande AutoTURN 5.1-gebruikers hoeven hun software niet te updaten om in AutoCAD 2008 te kunnen werken.Nieuw in AutoTURN 5.1
1/9/06 Variabel meesturende achterassen
Ookal maakt het versienummer maar een kleine stap, er is veel belangrijks te melden over deze nieuwe versie van AutoTURN. Wat te denken van variabel meesturende achterassen? Erg handig als u weet welke specificaties uw voertuigen hebben. Dan kunt u ze zelf defini�ren met variabel meesturende achterassen en dus optimaal met de altijd maar weer ze beperkte ruimte omgaan. De simulatie pakt immers gunstiger uit bij meesturende achterassen. Het variabele zit hem daarin dat u bij het defini�ren van de achterassen eenvoudig de verhouding kunt opgeven ten opzichte van de uitslag van de voorwielen.


AutoCAD 2007 en MicroStation XM
Verder is nieuw dat u tot 15 assen kunt specificeren en dat AutoCAD 2007 en MicroStation XM worden ondersteund.

Neem voor meer details of voor een offerte a.u.b. even contact met ons op.Nu denkt u natuurlijk: "Mooi! Dan kan ik eindelijk simuleren hoe hard ik met de nieuwe BMW 850 CSi (meesturende achterassen) van mijn baas de rotonde voor ons kantoor kan nemen?" Niet te hard van stapel lopen, want AutoTURN is niet echte bedoeld voor simulaties bij hoge snelheden .....klik hier voor meer informatie over eerdere versies van AutoTURN.

Kijk ook eens naar ParkCAD, voor het ontwerpen van parkeerterreinen.
Nieuws rond AutoTURN.


PathPlanner-gebruikers wordt AutoTURN
30/1/14 Gisteren is de overname bekend gemaakt van Simtra door Transoft Solutions, de makers van AutoTURN en aloude concurrent van PathPlanner. Simtra is altijd vooral sterk geweest in de luchthavensoftware en had in PathPlanner Roads (R4) een goed en goedkoop alternatief voor AutoTURN. Technisch gezien ontliepen de twee elkaar niet veel. Gebruikers van PathPlanner R4 met een onderhoudscontract kunnen zonder extra kosten over naar de huidige versie van AutoTURN. PathPlanner blijft gewoon ondersteund worden, maar er komt geen nieuwe versie. Er is nog veel onbekend, maar we gaan ervan uit dat u als PathPlanner-gebruiker netjes wordt meegenomen in de ontwikkelingen rond AutoTURN.


Tips voor AutoTURN-gebruikers die PathPlanner gaan uitproberen
3/6/10 Bent u gebruiker van AutoTURN en gaat u proefdraaien met PathPlanner, dan zijn de volgende punten vaak belangrijk om niet in de problemen te komen:
  • Maak geen kleine stapjes - PathPlanner is typisch ontwikkeld voor "grote stappen, snel thuis". Het beste voorbeeld daarvan is de target-functie.
  • Gebruik de Target-functie - Plaats een voertuig en geef daarna aan waar u het geparkeerd wilt hebben door een lijn aan te wijzen in de tekening.
  • Gebruik Lock Angle - Plaats een voertuig en geef daarna de hoek op die u moet maken. PathPlanner zal de hoek maken in een zo kort mogelijk traject, dus de aanloop en uitloop van de manoeuvre zijn altijd recht.
  • Dubbelklik in de vakjes - Dubbelklik bijv. op "Steering" om het voertuig in zijn achteruit (reverse) te zetten.
  • Maak een template - Hier kunt u de lagen en kleuren instellen van de lijnen die u op de tekening wilt zien. U kunt uw eigen template standaard instellen en per voertuig afwijkende templates instellen.


Van AutoTURN naar PathPlanner Roads
7/4/08 Zoekt u software om voertuigbewegingen te simuleren binnen AutoCAD of MicroStation? Tot voor kort adviseerden wij u AutoTURN, maar dat advies is sinds enige tijd bijgesteld, omdat we in het Zweedse PathPlanner een vergelijkbaar alternatief hebben gevonden, tegen een interessantere prijs. Bedrijven als Haskoning, Ballast Nedam en Benthem Crouwel gingen u al voor in de keuze voor deze gebruiksvriendelijke software. Meer ...
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv