abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 18 - 26 februari 1999

Opleiding AutoCAD Land Development Desktop

Hierbij nodigen wij u uit voor de basisopleiding AutoCAD Land Development Desktop (LDD) op 25 en 26 mei 1999. Het genereren van triangulatiemodellen, hoogtelijnenkaarten en dwarsprofielen wordt uitgebreid in praktijk gebracht. Tevens leert u om inhouden en grondbalansen te bepalen. Schrijf u in via het aanmeldingsformullier op de achterzijde of maak eerst kennis met deze unieke software op 22 april a.s.

Klik hier voor de huidige opleidingen en diensten.

Databasekoppelingen met Access en AutoCAD

Het maken van databasekoppelingen met AutoCAD is sinds versie 14 een stuk eenvoudiger geworden. De basis ligt vooral bij een goed opgebouwde database en kennis van Visual Basic for Applications (de macrotaal voor AutoCAD, Access, Excel, Outlook, Word en vele andere pakketten). Wanneer u dit onder de knie heeft liggen alle denkbare databasekoppelingen binnen handbereik. Denkt u daarbij vooral aan parametrisch tekenen, weg-, riool- en groenbeheer, facility management en documentenbeheer. Deze mogelijkheden worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden op 25, 26 maart en 1 april 1999 in Leiderdorp. U kunt hiervan ook kennis nemen in een beknoptere vorm tijdens onze workshop "Databasekoppelingen en GIS" op 17 maart a.s.

Handige tools voor het werken met Paper Space Viewports

Als u veel werkt met meerdere Paper Space Viewports in een tekening en per viewport verschillende lagen hebt aan- en uitgeschakeld, dan heeft IDEOMA enkele handige tools voor u. LayerVPO (Layer ViewPort Only) schakelt de laag van een aan te wijzen object uit in alle andere viewports. LayerPMS (Layer Paper Model Space) schakelt over naar Tilemode 1 en neemt de lagenstand in van het actieve viewport over.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv