abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CADM-nieuws 24 - 14 juni 2000

Verbeteringen in AutoCAD 2000-service pack en plot update patch

Al geruime tijd is er een service pack beschikbaar voor de Design 2000-producten, waaronder AutoCAD 2000, waarin ondermeer verbeteringen zijn ondergebracht voor het plotten, maatvoeren, het berekenen van oppervlakten van Lightweight Polylijnen met bogen, het bewerken van externe referentiebestanden met behulp van Refedit en diverse databasefuncties. Naast het AutoCAD 2000 service pack is er momenteel ook een Plot Update Patch voor o.a. AutoCAD, AutoCAD Map en AutoCAD LT. Deze patch bevat verbeteringen voor CalCompplotters, het DBX-bestandsformaat, de HDI HP LaserJet Printer, alle HDI HP-GL/2 drivers en Microsoft Windows 2000 Professional. Bovenstaande patches kunt u hier downloaden. Afbeelding vergroten

Tips van de week

Hoe kom ik van die proxymelding af?
Soms kunt u te maken krijgen met een AutoCAD-tekening, die bij het openen de hiernaast staande melding geeft. Deze melding is afkomstig van een AutoCAD-versie die is uitgebreid met extra software die slimme objecten aan AutoCAD-tekeningen toevoegt.
Voorbeelden daarvan vindt u in AutoCAD Map (tekeningensets, query’s), LDD (digitale terreinmodellen, hoogtelijnen, doorsneden), ADT (3D ruimten, wanden, kozijnen, trappen, daken). Maar ook andere extra AutoCAD-software kan de oorzaak zijn van deze melding. Het kan zijn dat u na het wegdrukken van deze melding in de tekening verder niets bijzonders waarneemt. De melding komt echter steeds weer terug als u van deze tekening gebruikt maakt. Een effectieve manier om hier van af te komen is door de tekening een keer op te slaan als AutoCAD 12-tekening. Let er wel op dat u dit niet doet als u prijs stelt op het behoud van de arceringen, vlakvullingen en lijntypeschalen, want die gaan ook verloren.

Kleuren van Xref’s herstellen
Laat IDEOMA uw AutoCAD installeren en ontvang
gratis voor Hfl 500,-- aan nuttige tools!

Indien u bij IDEOMA uw AutoCAD-licentie bestelt en dit
tevens door ons laat installeren, dan ontvangt u daarbij
gratis de AutoCAD hulpprogramma's esetup, gb3layer,
gb3dim, gb3text, arceer en schaal t.w.v. Hfl. 500,--. Werkt
u eenmaal met deze tools, dan wilt u niet meer terug!
Als u de oorspronkelijke kleuren van Xref’s wil terugzetten met ��n druk op de knop, maak dan een nieuwe knop aan in AutoCAD (View > Toolbars > Customize) en plaats daarin de volgende tekst.

^C^Cvisretain 0 -xref u * -xref r * visretain 1Alle genoemde prijzen in ons CADM-nieuws zijn excl. BTW

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv