abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CADM-nieuws 24 - 14 juni 2000

Nu ook dwg- en dwt-bestanden bekijken met behulp van de Windows Verkenner

Afbeelding vergroten Beschikt u over Microsoft Internet Explorer 4.01 of hoger en Windows 98- of 2000, dan kunt u in de Windows Verkenner nu ook dwg- en dwt-bestanden bekijken. U moet alleen nog uw systeem uitrusten met de zogenaamde Drawing Explorer. Deze gratis plugin breidt de standaardfunctionaliteit van de Verkenner sterk uit. Afbeelding vergrotenAfbeelding vergroten Indien een tekening in de uitgebreide Verkenner wordt geselecteerd, dan verschijnt niet alleen de preview (dezelfde als die bij het openen binnen AutoCAD) maar ook de samenvatting van het geselecteerde bestand. U kunt naar hartelust door uw directory heenlopen en de tekeningen ��n voor ��n bekijken, zonder dat uw systeem is uitgerust met AutoCAD.


Beschikt u tevens over de (ook al weer gratis) viewer Volo View Express, dan kunt u bovendien gebruik maken van de opties van deze viewer, zoals in- en uitzoomen, het manipuleren van lagen en het afdrukken van de geselecteerde tekening. Kijk snel op www.ideoma.nl, alwaar bovenstaande programma's hier gratis zijn te downloaden.

Hands-on AutoCAD Architectural Desktop

IDEOMA stelt u in staat om zelf de geheimen van Architectural Desktop (ADT) te Afbeelding vergrotenondervinden. ADT is d� AutoCAD 2000-versie voor bouwkundigen en architecten daar dit pakket zelf intelligente symbolen herkent en deze op verschillende manieren kan presenteren, zoals doorsnede, aanzicht of 3D. Elementen reageren op elkaar alsof ze met elkaar verbonden zijn, i.e. verplaatst u in ADT een muur waar een raam inzit, dan weet ADT dat ook het raam verplaatst dient te worden zonder dat u dit raam geselecteerd heeft. Indien u niet op deze uitleg van IDEOMA wilt vertrouwen, dan nodigen wij u uit voor de hands-on-sessie op 27 juni a.s. op ons kantoor in Leiderdorp. Gedurende deze dag kunt u zelf dit schitterende 3D pakket onderzoeken.

Meld u hier snel aan voor deze dag (ochtend- of middagsessie) en vul de achterzijde van dit CADM-nieuws in!

Programma voor 27 juni a.s:
- ochtendsessie: van 9:00 uur tot 12:00 uur
- middagsessie: van 14:00 uur tot 17:00 uur
Plaats: kantoor IDEOMA in Leiderdorp
Volgende hands-on ADT: 8 september a.s.
Programma welke ter sprake komen zijn o.a:
- Doen van massastudies
- Ruimtestudies op basis van normen, schetsen of bestaande indelingen;
- Uitwerking van dynamische stuklijsten.

AutoCAD LT met Nederlandstalige menu's

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is er nu de oplossing voor mensen die nog altijd moeite hebben met de engelse termen van AutoCAD. Eerdaags wordt namelijk de vertaal-CD van AutoCAD LT 2000 verwacht, welke de werkbalken en dialoogmenu's van het pakket vertaalt in het Nederlands.

Tot 15 juli a.s. betaalt u bij IDEOMA voor AutoCAD LT 2000 inclusief de vertaal-CD slechts Hfl 1.495,--. U krijgt bij het pakket een CD geleverd, welke slechts ��n keer ge�nstalleerd hoeft te worden. Na de actieperiode volgt een prijsverhoging van deze bundel. Natuurlijk is de vertaal-CD ook los verkrijgbaar. De prijs van de losse vertaal-CD is Hfl 195,--.

Klik hier voor de huidige opleidingen en diensten.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv