abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

WiseImage: de complete oplossing voor al uw rasterbewerkingen

Al sinds het moment dat de scanner op de markt kwam is er een behoefte geweest om digitale raster- en vectorbestanden met elkaar te combineren. Deze behoefte is in de afgelopen jaren, waarin de digitale fotografie enorme stappen vooruit heeft gemaakt, alleen maar groter geworden. Dit heeft natuurlijk ook tot gevolg dat er op het gebied van de software om "raster- en vector te verenigen" steeds hogere eisen worden gesteld aan mogelijkheden en gebruiksgemak. Daarom willen wij bij deze het pakket WiseImage van Consistent Software eens belichten.

WiseImage werkt geheel binnen AutoCAD en biedt krachtige functies voor de rasterbewerkingen en raster naar vectorconversies. Het bevat een arsenaal aan gereedschap voor het herstellen en verbeteren van rasterbestanden. Zo kunt u oude en beschadigde tekeningen na het scannen weer helemaal in orde maken. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het corrigeren van kleuren. Of het nu zwart/wit, grijsschaal of full-color is maakt niet uit, het kan allemaal. De intelligente objectherkenning zorgt ervoor dat het selecteren van objecten in een rastertekening gemakkelijk geselecteerd kunnen worden, zelfs als objecten elkaar kruisen. Dat scheelt natuurlijk heel erg veel in de bewerkingstijd.

Om een rasterobject te converteren hoeft u alleen maar een punt van het betreffende object aan te wijzen en de intelligente "tracing"-functie doet de rest. Naast de symboolherkenning is er bijna vanzelfsprekend ook tekstherkenning. Tijdens de automatische conversie van raster naar vector is het ook mogelijk om de teksten in het rasterbestand te converteren naar AutoCAD-tekstobjecten. Naast de standaardtekstherkenning bestaat er ook de mogelijkheid om de software nieuwe tekens aan te leren of om externe OCR-modules te gebruiken.

WiseImage is ook nog eens geheel zelfstandig te draaien, u hoeft dan dus niet in het bezit te zijn van AutoCAD. Handig voor mensen die bijvoorbeeld alleen de voorbewerking van de rasterbestanden doen.

In veel technische tekeningen wordt gebruik gemaakt van standaardsymbolen. Het is mogelijk om WiseImage deze symbolen te leren herkennen. Dit simpelweg door een template in te stellen. Het maakt verder niet uit of de symbolen anders zijn van ori´┐Żntatie of schaal, ze worden gewoon herkend. Deze herkende symbolen kunnen worden geconverteerd tot blokken binnen AutoCAD, de invoegparameters worden automatisch opgegeven.

Er is nog veel meer te vertellen over WiseImage, wat we graag doen in een persoonlijk gesprek. U kunt de software op korte termijn bekijken tijdens onze grote CADM-show op woensdag 21 april in het Archeon te Alphen aan den Rijn. Mis dit niet en meld u aan via de website of met een telefoontje.


Het laatste nieuws over Wise Image vindt u hier.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv