abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

30/5/06 In dit document vindt u meer details over de tekenfuncties van DWF Composer versie 2.
Klik hier voor het verhaal van Autodesk.

6/2/06 DWF Composer versie 2 is alweer enige tijd uit en heeft enkele zeer handige verbeteringen. Kijk in dit document voor het laatste nieuws.

10 november 2004

DWF Composer

Al voordat de tekenaar zijn of haar tekeningen af heeft, worden deze uitvoerig bekeken en gecontroleerd. Ook als de tekeningen klaar zijn worden ze meestal intensief bekeken, soms tot tientallen jaren later. Als er commentaar is, dan wordt dat op de tekening genoteerd en gaat de tekenaar aan het werk om de opmerkingen te verwerken tot een nieuwe revisie. Deze processen van controleren, raadplegen en reviseren van tekeningen gebeurt nog heel vaak op papier, waardoor er vele vierkante meters papier en liters inkt worden verbruikt, portokosten worden gemaakt en veel tijd verloren gaat omdat de stapels papier van A naar B gaan en weer terug. Zeker als de partijen wat verder uit elkaar zitten.

Om deze processen te verbeteren heeft Autodesk drie producten ontwikkeld: de DWF Viewer, de DWF Writer en de DWF Composer. Alledrie de producten werken met het DWF-formaat (DWF staat voor Drawing Web Format), een licht en efficient vectorformaat, dat u vanuit elk Autodesk-product standaard kunt produceren. Met DWF Viewer kunt u deze DWF-bestanden bekijken, er vrijwel onbeperkt op inzoomen en ze haarscherp afdrukken, zonder dat u over het originele CAD-programma beschikt. Met de DWF Writer kunt u zelf DWF-bestanden maken vanuit elk programma, van Word tot Arc/View, van SketchUp tot Arkey, van MS Project tot Exact. Dit maakt het mogelijk dat u al uw documenten in ��n universeel bestandsformaat gaat opslaan, uitwisselen en archiveren. Het DWF-formaat maakt een totale overschakeling van papier naar digitaal mogelijk, waarmee u veel tijd en geld kunt besparen.

Zijn de DWF Viewer en de DWF Writer gratis, voor de DWF Composer vraagt Autodesk een redelijk bedrag van € 200,--. Met Autodesk DWF Composer kunt u het gehele revisieproces van uw tekeningen digitaal maken. Het is dan niet meer nodig om tekeningen te plotten en op te sturen ter controle. De tekening kan digitaal verzonden worden, digitaal gecontroleerd worden en aantekeningen kunnen ook weer digitaal gemaakt worden. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Denk alleen nog maar eens aan de besparing op de verzendkosten!

Klik hier voor de proefversie (18 Mb).

Vergelijk DWF met PDF
Klik hier voor de verschillen tussen de DWF-software van Autodesk en de PDF-software van Acrobat.

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv