abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

AutoCAD Land Development Desktop

AutoCAD Land Development Desktop, de opvolger van Softdesk, is AutoCAD Map uitgebreid met functies voor digitale terreinmodellering. Nadat van uw meetgegevens een triangulatie (TIN) is gemaakt kunnen hoogtelijnen en dwarsprofielen gegenereerd worden. Tevens kunt u hoogteverschillen in laten kleuren of afstromingsrichtingen weergeven. Met LDD kunt u inhoudsberekeningen maken (inclusief rapportage) en grondbalansen opzetten. Kortom: AutoCAD Land Development Desktop is dé AutoCAD-smaak voor de GWW. Wilt u daarbij ook (vaar)wegontwerp doen in AutoCAD dan vult u LDD eenvoudig aan met de Civil Design Desktop. Nu kunt u in AutoCAD horizontale en verticale alignementen ontwerpen en nauwkeurig aangeven van waar tot waar bepaalde dwarsprofielen gelden.

Hieronder volgt een AutoCAD LDD-afbeelding die alleen te bekijken is als u de Whip-plugin in uw bladerprogramma hebt geladen. U kunt daarmee ondermeer inzoomen

Klik hier voor meer over AutoCAD Land Development Desktop.

Heeft u de WHIP-driver als plug-in voor uw browser geinstalleerd dan kunt u de hiernaast afgebeelde tekening bekijken om een overzicht te krijgen wat u met de Land Development Desktop kunt doen. De tekening linksboven geeft de punten weer die zijn geimporteerd in de tekening. De tekening rechtsboven is de triangulatie van deze punten. De tekening rechtsonder geeft de hoogtekaart weer (in kleuren). De tekening linksonder is de overzichtstekening.

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2020, IDEOMA intelligent systems bv