La Marmotte 2000

Hieronder volgt een korte foto-impressie van het leven vˇˇr de Marmot.

Ter voorbereiding naar de Galibier

Ter voorbereiding naar de Croix de Fer

marmot20.JPG marmot29.JPG
Vanaf de makkelijke kant is het toch nog een hele klim. V.l.n.r. Gerard, Geep, Frans, Ronald, ..., Berry, Mart, Peter Dit bordje is zaterdag het eerste meetpunt dat de goudjagers rond 9:15 gepasseerd moeten zijn.


Rust op de camping

De ontbijttafel van de 'familie Langemaire'

Marmot31.JPG marmot33.JPG
Er waren ook momenten dat het zeem aan de lijn hing Pas als de zon over de bergkam verschijnt begint het echte leven op camping Le Savet. V.l.n.r. RenÚ, Siem, Magda en Mart.


Siem maakt een videoclip

RenÚ en SIem 5 minuten voor vertrek

marmot36.JPG marmot38.JPG
Hier wordt op de video vastgelegd hoe Peter de foto's neemt waar u nu naar kijkt. Waar denken deze mannen aan? Aan thuis? Aan de zware rit die komen gaat? Of ze alles hebben misschien?


Ter voorbereiding een blik op l'Alpe de Huez

Boven op de Alpe is de inschrijving

marmot55.JPG marmot56.JPG
Elk van deze bochten heeft vanaf zaterdag een nieuw verhaal. Hier spelen zich soms dramatische taferelen af van uiterste vertwijfeling. Zal ik me inschrijven of niet? Zaterdag is deze plek het toneel van victorie, uitputting, voldoening, prijsuitreikingen, massagetafels en EHBO-drukte.


De verering van La Marmotte bereikt z'n climax

marmot60.JPG
Op de avond voor de grote dag is het bij het Marmot-altaar een komen en gaan van rijders die weten dat er voor zo'n prestatie meer nodig is dan twee sterke benen. Robert-Jan vraagt om vergeving voor de brutaliteit dat hij morgen gewoon van start gaat...Met dank aan de fotograaf Peter Melman!