abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

28 september 2004

Gratis Powerball bij IDEOMA

In de laatste jaren zijn we op het gebied van automatisering met grote stappen vooruit gegaan. Dit heeft een verschuiving veroorzaakt in de manier van werken. Steeds meer wordt op de computer gedaan. Vele werkzaamheden zijn hierdoor een stuk makkelijker geworden.
Maar alles heeft een keerzijde en ook het werken met de computer brengt risico's met zich mee. Het aantal mensen met RSI (Repeated Strain Injury) groeit iedere dag. Maar RSI kan genezen worden of nog beter, voorkomen. Het trainen van de spieren in hand, arm en schouder is een van de beste manieren om dit te doen. Daarom maakt u nu bij IDEOMA kans op een Powerball.

De Powerball is een vernuftig apparaatje, waarmee op een makkelijke manier de spieren in hand, arm en schouder getraind kunnen worden. De werking is simpel: doordat de verzwaarde binnenbal draait worden er gyroscopische krachten gegenereerd. Deze krachten zijn te be�nvloeden door de Powerball te bewegen. Indien u de juiste beweging maakt met de Powerball, kan het toerental oplopen en hoe meer toeren, des te groter zullen de gyroscopische krachten worden. En hoe groter de krachten, hoe zwaarder de training wordt.
Met de Powerball kunt u letterlijk "in een handomdraai" uw spieren trainen.

Dit handige apparaatje geven we nu zomaar weg aan onze klanten. Als u bij IDEOMA een bestelling plaatst van minimaal € 1000,- dan krijgt u van ons een Powerball cadeau. Maar u maakt zowiezo kans op een Powerball, ook als u voor minder dan € 1000,- bestelt maakt u kans op een Powerball. Wij geven er namelijk ook nog eens een weg aan iedere derde besteller!
Deze actie is nog eens bovenop de andere lopende acties ook. Dus u kunt de acties gewoon combineren.

De actie is geldig zolang de voorraad Powerballs strekt.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv